Bærekraftig helse

for bedrifter

Påmelding

Dette er et 20-45 min langt foredrag som drar deg igjennom de forskningsbaserte nyansene for hvorfor livsstil kan være så avgjørende for livskvalitet og livslengde for både deg, din familie og jobb. Forelesningen er ærlig, individorientert, humoristisk, men samtidig svært alvorlig. Har du ikke hørt den, så har du gått glipp av noe viktig.

Innhold

Tord Moen som holder dette, har 15 års erfaring som kliniker, har jobbet med det norske alpinlandslaget i mange år, og hjelper nå det Canadiske alpinlandslaget når han har tid. Tord har startet 2 klinikker, Klinikk24 i Tromsø og Movon i Sandnes som begge legger grunnlaget for fremtidens fysioterapi og helsetjenester. Dette igjennom å integrere frisktrening med et bredt spekter av helsetjenester. 

Tord har utviklet tjenesten bærekraftig helse-overvekt som er et 5 årig «utdanningsprosjekt» hvor de fysiske og mentale utfordringene står i sentrum for endringsprosessene. Dette prosjektet samkjøres med Stavanger universitets sykehus. 

Tord debaterer ivrig rundt kreftsaken og mener at det Norske helsevesenet har enorme mangler når det kommer til oppfølging av kreftpasienter. Forskning viser at å iplementere fysioterapi (styrt fysisk trening) så kan man redusere dødelighet med mellom 25 og 62% for veldig mange kreftgruppe. (Se link). Så om du ønsker en annerledes forelesning for et event eller bare et lunsjforedrag så er du velkommen til å ta kontakt.